Felhasználási feltételek

A piromania.hu webáruház böngészésével és használatával Ön kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta a piromania.hu használatára és szolgáltatásaira vonatkozó szerződési feltételeket, adatkezelési elveket és annak minden pontjával egyetért.

A Szerződési Feltételek alapfogalmai

A Szolgáltató
 • Cégszerű elnevezés: Vincze Miklósné egyéni vállalkozó
 • Elektronikus elérhetőség: info@piromania.hu
 • Telefonszám: +36 30 358 4923
 • Kapcsolattartó személy: Vincze Miklós
A Vásárló

Aki a webáruház szolgáltatást igénybe veszi, azaz a webáruház internetes felületén keresztül árut, szolgáltatást megrendel, vásárol.

Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre

A webáruház pirotechnikai termékeket forgalmaz. A termékeknél megjelenített képek és videók csak illusztrációk, a valóságtól eltérhetnek.

A megjelenített termékeket boltunkban, vagy online a webáruház szoftveren keresztül rendelhetőek meg. A megrendelt termékek átvehetők személyesen, vagy egy bizonyos összeget meghaladó rendelés esetén házhozszállítással. A szállítási információkról bővebben itt olvashat.

Áraink bruttó árak, az áfát tartalmazzák.

A Rendelés menete

Böngészés

A webáruházban való böngészéshez, valamint a honlap egyéb tartalmainak a megtekintéséhez nem szükséges regisztráció.

 1. A logóra, vagy a felső menüben lévő "Tűzijátékok" linkre kattintva a termékkategóriák listáját érheti el.
 2. Miután kiválasztotta a termékkategóriát a webshopban jelenleg elérhető termékek megjelennek a képernyőn.
 3. A termékek nevére, vagy a "részletek” gombra kattintva lehetősége van a termék részletes adatainak megtekintésére.
 4. A termékeknél megjelenő kosár gomb segítségével összegyűjtheti a megrendelni kívánt termékeket.

A honlap további tartalmaihoz a felső és az alsó menüsorban található menüpontokra kattintva lehet eljutni.

Regisztráció

A regisztráció elsődleges célja a vásárlás egyszerűbbé tétele, az áruház kényelmi szolgáltatásainak és egyedi ajánlatainak igénybe vétele.

 1. A webáruházban történő vásárláshoz előzetes regisztráció szükséges.
 2. Regisztrációkor a Vásárlónak meg kell adnia e-mail címét és egy általa választott jelszót a későbbi belépéshez.
 3. A regisztrációkor megadott adatok és rendelések a webáruházba történt belépést követően a honlap tetején megjelenő e-mail címre kattintva bármikor ellenőrizhetők..
Bejelentkezés

Bejelentkezés után a Felhasználói fiókját látja. Ezen az oldalon lehetősége van függőben lévő, illetve korábbi rendeléseinek nyomon követésére.

A kosár tartalmának kezelése, rendelés elküldése
 1. A jobb oldalon, felül található kosár ikonra kattintva bármikor ellenőrizheti kosara tartalmát.
 2. A kosár oldalon lehetősége van a termékek mennyiségének módosítására, illetve a termékek kosárból történő eltávolítására is.
 3. Amennyiben a kosár tartalmát véglegesíteni szeretnék, úgy a "Megrendelés" gombra kattintva ezt megteheti.
  1. Amennyiben még nem jelentkezett be, úgy regisztrált vásárlóként felhasználónevével és jelszavával be kell lépnie a webáruházba a vásárláshoz
  2. Ha még nem rendelkezik regisztrációval, itt ezt megteheti, és regisztrált felhasználóként tovább folytathatja a vásárlást.
 4. Amennyiben szállítást kér meg kell adnia a szükséges adatokat a folytatáshoz.
 5. Az adatok ellenőrzését követően a "Rendelés elküldése" gombbal befejezheti a rendelési folyamatot.
 6. Egy adott megrendelés elküldött adatai az elküldést követően már nem módosíthatók. A webáruház a megrendelésről automatikusan visszaigazoló e-mailt küld.
 7. Sikeres megrendelés esetén újra megtekintheti a rendelés részleteit és a későbbiek során a felhasználói fiókján keresztül nyomon követheti annak állapotát.

A szerződés

Megrendelése leadásával távollevők közötti szerződés jön létre, a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5) Kormányrendelet értelmében. Az így kötött szerződések nem minősülnek írásbeli szerződésnek, így iktatásra sem kerülnek és így a későbbiekben papír alapon nem hozzáférhető.

A Rendelés teljesítése

A megrendelés beérkezését követően előfordulhat, hogy egyes termékekből nem áll rendelkezésünkre elegendő mennyiség valamennyi vásárlónk kiszolgálásához. Amint az összes megrendelt termék készen áll az átvételre e-mail-ben tájékoztatást küldünk

 1. Személyes átvétel esetén az átvételre vonatkozó információkról.
 2. Szállítás esetén a csomag várható megérkezésének időpontjáról.

Elállási jog

A fogyasztónak minősülő személy a szerződéstől 14 munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. Ennek módjáról a távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) Korm. rendelet rendelkezik. Ügyfél az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. Az elállás joga személyes átvétel esetén is gyakorolható. Az Ügyfél elállási nyilatkozatát a Szolgáltatói adatok között feltüntetett telefonszámon, postai vagy e-mail címen közölheti a Szolgáltatóval. A Vásárló csak akkor gyakorolhatja jogszerű elállási jogát, ha a megvásárolt termékeket hiánymentesen, a csomagolást nem megbontva juttatja vissza az Üzemeltetőhöz. A Vásárló az elállási jog gyakorlásának napjától számított 14 napon belül köteles visszajuttatni az árut a kereskedőnek. Az elállási nyilatkozat megérkezésétől számított 14 napon belül kell visszatéríteni az áru árát, feltéve, hogy visszaküldte a vevő az árut.

Felelősségvállalás

A Szolgáltató nem vállal felelősségét a megvásárolt termék nem rendeltetésszerű használata, a termék kezelési és használati útmutatójában leírtak be nem tartása, különösen a termék megrongálása esetén. A Szolgáltató nem vállal felelősséget az olyan meghibásodásért, amelynek oka a termék átadását követően keletkezett (pl. rossz tárolás miatt).

Adatkezelési információk

Az adatkezelési szabályzatot itt olvashatja.